Societatea noastră produce Usi de interior, Usi de exterior, Ferestre, Mobilier si Scari din lemn masiv stratificat. Prin calitate si inovatie, cautam permanent sa satisfacem cele mai diverse si rafinate preferințe.

Produsele noastre sunt realizate din esente lemnoase autohtone (molid, stejar), cat si exotice (mahon, eucalipt, meranti). Finisajul se realizeaza intr-o bogata paleta coloristica, cu lacuri ce asigura o protectie indelungata și evidentiaza structura naturală a lemnului.

ATEEA PAM 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi

Pentru delimitarea naturală a două spații interioare

Uși interior 

Vezi

Casa se exprimă natural și frumos chiar de la intrare

Uși exterior

Vezi

Ca să privești spre natură prin natură... cu stil

Ferestre

Vezi

Treaptă cu treaptă printr-un ambient natural și distins

Scări 

Din punct de vedere estetic, calitatea materialelor și designul particularizat ne permit să facem din ușile de interior elemente care completeză cu stil ambientul din încăperi, accentuând naturalul acestuia.

Din punct de vedere practic, se asigură izolare fonică și funcționare pe termen îndelungat, indiferent de  dimensinea și geometria elementelor mobile sau fixe.

Categorii de produse

Uși interior

Robustețe, eleganță și funcționalitate asigurate într-o gamă nelimitată de modele particularizate sau standardizate.

 Izoarea termică și fonică, precum și securitatea anti-efracție sunt aigurate prin sisteme metalice profesionale de închidere etanșă și încuiere-blocare acces.

 

Uși exterior

Contactul permanent cu natura este mult mai firesc  asigurat de ferestrele din lemn. Acestea nu sunt doar ochii către mediu, ci și plămânii cu care casa ta respiră.

Izoarea termică și fonică, precum și securitatea anti-efracție sunt aigurate prin sisteme metalice profesionale de închidere etanșă și încuiere-blocare acces.

Ferestre

Acesta este un element de tip text. Fă click dublu pe el pentru a-l edita. Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția acestuia cât și alți parametri ca fundalul, editarea liniei de contur și multe altele. La fel, pentru elementele de tip text poți seta un efect de animație, datorită căruia, elementul va fi afișat în baza efectului ales.

Scări

ATEEA PAM 2002 -  ... lasă-ți casa să respire

Viziteză-ne

Str. Nicolae Balcescu 128 - Pitesti, Arges

Contactează-ne

contact@atea.ro

ateea_pam@yahoo.com

+40 744 347 902